';

Caramizi de Sare de Himalaya

Despre noi

Ce este util de stiut?

Hai sa discutam

Agitația zilnică, stresul, poluarea din trafic și nu numai, favorizează dezvoltarea unor noi afaceri de nișă. Zona de Wellness și Spa a început să cunoască o ascensiune impresionantă propulsată de cerințe tot mai mari. Dacă în urmă cu 25-30 de ani conceptul de Salina artificială în România era aproape inexistent, acum orice hotel sau pensiune încearcă, pe lângă facilitățile tradiționale specifice, să ofere mai mult, manifestand o grijă mai mare în raport cu necesitatile clienților.

 

Image module
Image module
Proprietati terapeutice inedite

Despre brand

Astfel, datorită experienței acumulate în timp și a dorinței de a scoate la suprafață proprietăți terapeutice inedite ale sării de Himalaya, a luat ființa Brand-ul CARAMIZI DE SARE care vine în întâmpinarea clienților cu cele mai competitive prețuri și soluții tehnice din domeniul amenajărilor cu sare.


Importul direct de sare de Himalaya, în diverse forme, de la caramizi de sare, bulgări, plăci de sare de diferite dimensiuni, diverse granulatii și consistențe, cât și parteneriatul solid cu furnizorii externi, asigură CARAMIZI DE SARE de o poziție puternică și importantă în comerțul cu sare de Himalaya și produse din sare.

Image module
Importatori variati si importanti

Despre clienti

Clienții noștri sunt dintre cei mai variați de la importanți producători de saune care folosesc caramizi de sare, constructori de centre SPA, piscine, saline artificiale, hoteluri, pensiuni, restaurante, până la persoane particulare care vor să își amenajeze acasă diferite decoruri relaxante sau spații pentru haloterapie.

 

In sprijinul celor care sunt în domeniu și utilizează caramizi de sare de Himalaya în proiectele lor, venim  cu cel mai bun preț de pe piața, alături de suport tehnic și know how. Pentru cealaltă categorie de clienți care vor un proiect individual care implica amenajări din caramizi de sare de Himalaya sau alte produse din sare, echipa noastră le stă la dispoziție, oferind tot suportul logistic și tehnic, executarea manoperelor necesare ducerii la bun sfârșit a lucrărilor.

 

Vizita în Pakistan și accesul la facilitățile producătorilor de sare de Himalaya, ne-a adus un plus de cunoștințe în domeniul prelucrării și construcțiilor din caramizi de sare de Himalaya.
Totodată,  comercializăm și montam  Halogeneratoare IIRIS – Estonia. Oferim suport tehnic, mentenanța și garanție pentru toată gama de generatoare de sare.

Image module