';

Experimenteaza caramizile de sare subtiri

Caramizi de sare subtiri drepte

Image module
PRET  4 €/buc 2 €/buc (include TVA)
Detalii
  • Dimensiuni – 200/100/25 mm (fiind tăiate in Inch au toleranta  2-4mm)
  • Greutate – 1,25 kg/ buc
  • Consum/mp =50 buc
  • Comanda Minima: 100 bucati
Galerie
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Descriere caramizi de sare subtiri
Pentru structuri suple, destinate placarilor diverse, pereti, stâlpi, construcții individuale decoruri si tavane sau situații tehnice diverse in care greutatea si grosimea fac diferența. De reținut ca transparenta este asemănătoare grosimii de 50 mm!
Ambalare
  • Fiecare cărămida împachetată individual in punga de plastic
  • 20 caramizi de sare subtiri de Himalaya intr-o cutie de carton
  • Dimensiuni cutie 280/220/220 mm
  • Greutate cutie 25 kg
Descriere generala caramizi de sare
1.
Sarea de Himalaya este extrasa din mine de sare,de la diferite adâncimi,sub forma de bulgari,de diferite dimensiuni , consistente si culori. 2 feluri de sare , roz deschis si roz închis,sunt pe langa sarea albă,lăptoasă,transparentă sau neagră,principalele tipuri de sare,care se folosește atât in alimentație,cât mai nou si in amenajări!
2.
Aplicațiile in care sarea de Himalaya se utilizează sub forma de caramizi de sare,sunt din ce in ce mai variate. Bulgarii de sare, sunt tăiați manual , rezultând una,sau mai multe caramizi de sare .
Fiecare piesa este unica in felul ei,având culori,venatura si transparentă diferită,fapt care face ca orice lucrare executata din caramizi de sare de Himalaya,sa aibă o amprenta proprie,individuală,cu un aspect natural de piatra,oferind in același timp, relaxare si terapie.
3.
Unul dintre avantaje,in folosirea celor 3 tipuri de caramizi de sare de Himalaya,este ușurinta si implicit viteza de lucru,care face ca timpul si manopera de execuție sa fie mai mici . Daca inițial, costul unei caramizi de sare de Himalaya pare mai ridicat decât al unei alte variante de sare de Himalaya, o analiza mai atenta a celorlalte cheltuieli,ar putea fi benefică in luarea unei decizii.Mai repede poate fi mai ieftin!
4.
Diferența procentuală de pret mica,dintre cele 2 caramizi de sare cu grosimea de 50 si 25 mm,ar face pe oricine sa le aleagă pe cele mai groase,dar sunt si situații tehnice diferite,unde spațiul mic,sau greutatea prea mare,necesita soluții optime si atunci se poate opta pentru varianta cea mai potrivită.
Video